Nejnovější recenze ze sekce Cestovní adaptéry
- Společnost
- Jednoduché ovládání
- Moderní design
- Rychlé nabíjení
- Pro někoho vyšší cena
Je supr, že adaptér slouží zároveň jako nabíječka a já tak nemusím s sebou tahat několik přístrojů. Stačí mi vždy jen nabíjecí kabel. Rychlost nabíjení je supr, zvládá i několik přístrojů současně. Ovládání je naprosto jednoduché, po posunutí knoflíku se vysunou nabíjecí kolíky, jaké zrovna potřebuji. Jednoduchý vzhled a poměrně malá velikost, na to kolik toho umí.
![Logo FIXED](https://im9.cz/iR/vyrobce/163773_2--mm130x40.png)
Dobrý den, Moniko, děkujeme Vám za zpětnou vazbu, jsme moc rádi, že jste s adaptérem spokojená. :-) Přejeme pěkný den.
- Fungoval jak měl
- Naprostá spokojenost
- Rychlé dobíjení
- Žádné mínus
Použítí této nabíjecí stanice je velmi jednoduché. Stačí vysunout požadovanou vidlici podle státu, kde se nacházíme. Nabíjecí stanice nabije jakýkoliv přístroj ( telefon, tablet, chytré hodinky) ve velmi krátké době. Nerozlišuje nabíjecí kabel. Je lehká, dobrý design, při nabíjení se nezahřívá.
![Logo FIXED](https://im9.cz/iR/vyrobce/163773_2--mm130x40.png)
Dobrý den, Radku, děkujeme Vám za zpětnou vazbu a hodnocení, těší nás, že jste s adaptérem spokojený. :-) Přejeme příjemný den.
- Rychlé nabíjení
- Několik výstupů různého typu
- Přijatelná velikost
Tato novinka na trhu v oblasti nabíječek opravdu potěšila. Vůbec jsem nevěřil, že by na základě tolika různých výstupů mohla nabíjet rychle. Máme doma různé mobilní telefony, nabíjíme hodinky a do toho je potřeba si nabít notebook nebo tablet. Abych výrobek dobře otestoval, nechal jsem vybít několik přístrojů. Pak je připojil a čekal jsem na délku nabíjení. Již do 2 hodin jsem mohl používat téměř všechny přístroje. To některé nabíječky ani o dvou výstupech nesplňují. Mohu doporučit. ?
![Logo FIXED](https://im9.cz/iR/vyrobce/163773_2--mm130x40.png)
Dobrý den, Vladane, děkujeme Vám za zpětnou vazbu, jsme rádi, že adaptér splnil Vaše požadavky. :-) Přejeme hezký den.
Produkt je bez problémů, provedení vypadá kvalitně a bytelně.... uvidí se časem...
- skladnost
- velikost
- univerzálnost
Univerzální cestovní adaptér s nabíječkou FIXED VOYAGER 65W je dokonalý společní pro cestování. Jeho vysouvací nabíjecí kolíky jsou geniálním vynálezem, které adaptér přizpůsobí zásuvkám různých typů, jako jsou EU, USA a dokonce i britské zásuvky. S tímto adaptérem už se nemusím trápit s hledáním správného adaptéru pro každou zemi, kam cestuji.
Dalším skvělým prvkem tohoto adaptéru je jeho univerzální nabíjecí schopnost. S různými vstupy pro USB konektory mi umožňuje nabíjet různá zařízení, ja už sebou nemusím nosit několik různých nabíječek.
Jednoduše řečeno, jedná se o praktický a univerzální přístroj, který patří do každého kufru!
![Logo FIXED](https://im9.cz/iR/vyrobce/163773_2--mm130x40.png)
Dobrý den, Jano, děkujeme Vám za zpětnou vazbu, jsme moc rádi, že jste s adaptérem spokojená. :-) Přejeme příjemný den.
- použití ve Velké Británii - bez problémů funkční
- praktičnost
- všechny vstupy a výstupy v jednom
- možnost nabíjení
- výborný výkon
- kvůli velikosti a váze se při zapojení zařízení lehce vysouvá ze zásuvky
Adaptér mě překvapil svou rozmanitostí použití, protože fungují navíc i jako nabíječka, což je výborné při cestování a šetří to prostor i váhu zavazadla. Veškeré potřebné vstupy a výstupy v jednom zařízení, takže není potřeba přemýšlet kam člověk cestuje. Jediná nevýhoda je, že díky velikosti/váze nedrží tak dobře v zásuvce a lehce vyklouzává, takže je potřeba dávat pozor. Ale jinak je perfektní, doporučuji.
![Logo FIXED](https://im9.cz/iR/vyrobce/163773_2--mm130x40.png)
Dobrý den, Petro, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu, těší nás, že jste s Voyagerem spokojená. Přejeme hezký den. :-)
- funkce
- vzhled
- baleni
- nic mě nenapadá
Adaptér Fixed v podstatě splňuje vše, co od takové pomůcky očekávám. Nejenže funguje v zahraničí jako adaptér, ale můžete jej využít i jako nabíječku a USB výstup, takže se hodí nejen na cestování, ale využití si určitě najde i v běžném životě. Za mě je to kompaktní multifunkční věc, která najde v naší domácnosti určitě spoustu využití.
![Logo FIXED](https://im9.cz/iR/vyrobce/163773_2--mm130x40.png)
Dobrý den, Aneto, děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu, jsme rádi, že Vám adaptér vyhovuje a jste spokojená s možnostmi jeho využití. Přejeme Vám příjemný den. :-)
- Jen jeden zdroj pro všechna zařízení na cestách
- Stíhá nabíjet vše dle potřeb
Reakce obchodu Milica
- Jednoduchost použití
- USB-C 1 s power delivery může nabíjet i notebook
- Dětské pojistky
- Lze kombinovat USB-A a USB-C výstupy
- Pasuje na všechny různé typy zásuvek
Často jezdívám do zahraníčí na pracovní výjezdy a už dlouhodobě mě nebavilo tahat redukce a různé typy nabíječek. Nyní stačí vzít pouze tuto krabičku a pár kabelů a spolehlivě tím nabiju notebook, telefon a hodinky zároveň. Do toho si můžu klidně i fénovat vlasy nebo svítít lampičkou, takže nemusím být limitovaný faktem že na hodně hotelích je pouze jediná zasuvka a právě s již zapojeným spotřebičem. Navíc fakt že tato redukce není pouze redukcí na evropské zásuvky, vám umožní ji třeba v anglii strčit jako mezikus pro jejich stávající zapojené spotřebiče a získat tak navíc nabíjení skrze USB porty.
Výstup 65W je naprosto dostačující pro nabíjení celé řady notebooků (pokud zrovna nemáte herní počítač a choutky využít maximální výkon).
Lze kombinovat výstupy USB-A a USB-C (nezkoušel jsem zapojit a vytížit všech 5 USB-A a USB-C portů, jelikož tolik zařízení a kabelů nemám).
Jako otec chválím i za dětské pojistky, které velice rychle odradily syna do zásuvkových redukcí cokoliv strkat.
![Logo FIXED](https://im9.cz/iR/vyrobce/163773_2--mm130x40.png)
Dobrý den, Moniko, děkujeme Vám za zpětnou vazbu a hodnocení adaptéru, jsme moc rádi, že Vám vyhovuje. Přejeme Vám hezký den :-)
Rychlé dodání.
- velikost
- množství portů
- vše v jednom - využití po celém světě
- elegantní
- lehké používání
- možnost nabíjet více zařízení najednou
- vysoká výkonnost
Dříve si člověk řekl, že to bez adaptéru nějak „přežije“, avšak v dnešní digitální době to není tak nějak možné. Zásuvky jsou totiž potřeba zejména k nabíjení našich elektronických zařízení, která používáme denně – ať už se jedná o mobilní telefony, notebooky, powerbanky, či chytré hodinky. Adaptér můžeme však využít i u nás v Čechách, pokud si například v cizině zakoupíme zařízení se zahraniční zástrčkou.
Nabíjecí kolíky vhodné do všech typů zásuvek + pět konektorů USB s výkonem až 65W. Přidanou hodnotou je několikanásobná ochrana proti přepětí, zkratu i přehřívání a pojistka v adaptéru je vyměnitelná.
![Logo FIXED](https://im9.cz/iR/vyrobce/163773_2--mm130x40.png)
Dobrý den, Deniso, děkujeme vám za Vaši zpětnou vazbu a hodnocení, jsme rádi, že Vám adaptér vyhovuje. :-) Přejeme pěkný den.
- Provedení
- Barva
- Počet konektorů
- Využitelnost
FIXED, Světový nabíjecí adaptér FIXED VOYAGER 65W je naprosto dokonalý pomocník při cestování. Lze lehce přepínat mezi jednotlivými zeměmi, ovládání je velmi plynulé, je vidět, že produkt je kvalitně provedený. Oproti zásuvkám je tento adaptér mnohem praktičtější, protože usb lze využít na více přístrojů. S produktem jsem spokojená a doporučuji ho
![Logo FIXED](https://im9.cz/iR/vyrobce/163773_2--mm130x40.png)
Dobrý den, Terezo, děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu, jsme rádi, že Vám adaptér vyhovuje a snad ulehčuje cestování. :-) Přejeme příjemný den.
- Více zdířek na kabely
- Možno využít po celém světě
- Vyrobeno z kvalitního materiálu
- Trošku těžší
- Nepodporuje rychlé nabíjení
Tento nabíjecí adaptér už nikdy nenechám doma. Je to skvělý pomocník na cesty po celém světě. Krásně drží v zásuvce, vu3bec nevypadává. Má mnoho dírek, tak si můžete nabít více zařízení najednou. Jen vlastní nabíjení je trošku pomalejší. Také je výrobek těžší, než bych očekával. Každopádně jsem s ním moc spokojený.
![Logo FIXED](https://im9.cz/iR/vyrobce/163773_2--mm130x40.png)
Dobrý den, Lukáši, děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu, máme radost, že Vám adaptér od nás vyhovuje. :-) Přejeme pěkný den.
- V UK to opravdu funguje
- Splňuje požadavek
Readukce do anglických zásuvek funguje správně.
Zobrazuji 141 - 160 ze 250 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...13 Další »