Nejnovější recenze ze sekce Cestovní adaptéry
V Irsku nepostradatelný pomocník.
- Funguje jak má
Je komplentí pro všechny možné státy.
![SKROSS PA40](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/ecc/eccc364cae4856c3bab8d456d255b786--mmf100x100.jpg)
SKROSS PA40
Přidáno: 10. srpna 2023
(naposledy upraveno 10. srpna 2023)
Zakoupeno v Electro World
- Univerzalni
- Malá a šikovná redukce pro zapojení SHUKO zástrčky do české zásuvky se zemnícím kolíkem.
- Cenově velmi výhodné
Funguje
![Logo FIXED](https://im9.cz/iR/vyrobce/163773_2--mm130x40.png)
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu. :-) Přejeme pěkný den.
Bez závad
- Dobrá cena
- Kvalitní zpracování.
ok
- Určitě se bude hodit v zahraničí
- Využití
- Nelze připojit širší evropskou patici. Nabíječka na mobil připojit šla, ale nabíječka na notebook připojit už nešla
- Výkonný
- všestranné použití
- několik USB-A a USB-C
- Vysoký výkon 65W
- velikost
Adaptér jsem měl možnost vyzkoušet v USA na dovolené a vše fungovalo perfektně. Je dobré, že je to všestranné zařízení a můžete ho používat všude na cestách i v ČR. Adaptér má velmi vysoký výkon 65W a také dvě USB-A a tři USB-C konektory, díky tomu jsem mohl nabíjet všechna zařízení, která jsem měl s sebou (mobil, hodinky, kameru, tablet). Nevýhodou je trošku velká velikost, která na cestách může někomu vadit.
![Logo FIXED](https://im9.cz/iR/vyrobce/163773_2--mm130x40.png)
Dobrý den, Josefe, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu. Přejeme příjemný den. :-)
- Standard rychlého nabijení
- 5 nabijecích portů
- malé rozměry
- několikanásobná ochrana
- multifunkční
- vyměnitelná pojistka
- nabijení notebooku
- možnost za pojení ze zadní strany i svou EU zástrčku
- výkon 65W
- Maximální proud 10A/2500W
- pro 10 kompatibilních typů zásuvek
- hmotnost 178 gramů
Tento úžasný adaptér je jedinečný společník na cesty. Není to samozřejmě jen adaptér, ale i výceúčelové nabijecí zařízení. O nabijení se postará 5 nabijecích portů. 3x USB-C z toho jeden port je pro nabijení i notebooků a má výkon 65W a 2xUSB-A. Nemusíte se bát, že by nabijela pomalu, ale díky funkci Power Delivery, má standard rychlého nabijení
![Logo FIXED](https://im9.cz/iR/vyrobce/163773_2--mm130x40.png)
Dobrý den, Jaroslave, děkujeme Vám za zpětnou vazbu a hodnocení, jsme rádi, že jste s adaptérem spokojený. Přejeme hezký den. :-)
- Skladné
- Na všechny země
- 5 výstupů pro nabíjení
Světový nabíjecí adaptér FIXED VOYAGER je perfektní pomocník pro každého cestovatele. Skvěle kombinuje skladnost a funkčnost. Nabíjet zároveň můžete vy, partner, fotoaparát a ještě další výstupy jsou k dispozici. A tohle všechno díky skvělému výkonu 65W adaptér v pohodě zvládá! Doporučuji!
![Logo FIXED](https://im9.cz/iR/vyrobce/163773_2--mm130x40.png)
Dobrý den, Petro, děkujeme za hodnocení a doporučení, těší nás Vaše spokojenost. Přejeme pěkný den. :-)
- Váha
- Rozměry
- Rychlost nabití
- Nabije s přehledem i tablet a notebook
- Lze zapojit do kterékoliv světové zásuvky
- Nic jsem nenašla
Užití je opravdu až překvapivě jednoduché. Stačí si pouze vysunout zapojení podle země, ve které se nacházíte (přímo na adaptéru jsou i popsané). Na výběr je z mnoha výstupů, od USB C až po A. Líbí se mi i jeho design. Rychlost nabití telefonu je blesková. Bez problému jsem na cestách nabila i notebook nebo tablet. Rozměrem me velmi překvapil, je skladný, u takového výkonu a možnosti využití jsem si myslela, že bude větší. Určitě jej budu na své cesty brát pravidelně.
![Logo FIXED](https://im9.cz/iR/vyrobce/163773_2--mm130x40.png)
Dobrý den, Sabino, děkujeme Vám za zpětnou vazbu a hodnocení, jsme rádi, že se Vám adaptér líbí.:-) Přejeme hezký den.
- Kompatibilita
- Všestrannost
- Design a provedení
- Váha
- Velikost v poměru k ostatním redukcím
Adaptér, respektive nabíječka Fixed Voyager zaujme svým kompaktním provedením, které skrývá možnosti mnohostranného použití. Lze s ním najednou nabíjet klidně notebook, telefon i fotoaparát zároveň a to aniž by se člověk musel zabývat tím, jaký typ zásuvky má cílová země. Vhodný je tudíž pro cestovatele, kteří se rozhodují spontánně nebo kteří navštěvují více světadílů najednou. Skvěle se hodí, když máte například delší přestup v Londýně s cílovou destinací v Asii a hodláte si na všech místech nabíjet svá elektronická zařízení. Svou všestrannost adaptér vykoupil hmotností cca 180 g, což mu ale lze odpustit. Nicméně na horskou túru, kde se počítá každý gram, bych si ho nebrala.
![Logo FIXED](https://im9.cz/iR/vyrobce/163773_2--mm130x40.png)
Dobrý den, Kateřino, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu, jsme rádi, že jste s adaptérem spokojená. :-) Přejeme příjemný den.
Zobrazuji 121 - 140 ze 250 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...13 Další »