Nejnovější recenze ze sekce Cestovní adaptéry
Standartní redukce, plně funkční.
- funguje
- Bey tohoto se v Anglii neobejdete. Odolný adaptér.
- Výrobek je funkční a dostačující.
- Celkem univerzální napájecí adaptér.
- Větší provedení než na obrázku, s velikým rantlem, každému nemusí pasovat na vyhrazené místo.
Jiné, větší provedení, naštěstí pro můj účel funkční.
- Kvalitní provedení .
- Pokud budete v GB chtít použít evropský přístroj, nemáte jinou možnost než použit
Funguje jak má.
Profesionalita
normální
- Funguje jak má
Funguje jak má
![FIXED Voyager 65W FIXCT65-3C2A-WH](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/4b8/4b8a92650eaf069abc817823b1dd908c--mmf100x100.jpg)
FIXED Voyager 65W FIXCT65-3C2A-WH
Ševča VR6
Přidáno: 8. dubna 2024
(naposledy upraveno 8. prosince 2024)
- Nabijete 6 zařízení najednou. Opravdu univerzální
- Nevím jestli je to pouze můj kus, protože jinde nikdo nevzpomínal - zhruba 90% mých zásuvek, ketré jsem chtěl s tímto adaptérem použít má o něco větší pruměr vidliček a nelze tedy do adaptéru zastrčit. Naštěstí jsem doma před odjezdem na cesty našel adaptér, který můj problém vyřešil, ale toto je omezující, protože musím s sebou tahat další reukci.
Celkově povedený adaptér, který má 5 nabíjecích USB portu a je použitelný po celém světě. Jediný problém jsou malé průměry otvorů pro vidlce našich spotřebičů. Mám 3 notebooky, které vozíme sebou na cesty a ani jeden nešel do adaptéru zapojit. Vyřešil jsem redukcí, ale je to dost omezující. EDIT - reaguji na odpověď: ale tím pádem tato redukce docela postrádá smysl, ne? Když tam nezapojím notebook, který má odběr 00 nic, tak k čemu mi taková rekuce je? Popřípadě by to bylo fajn uvést do popisu.
Reakce značky FIXED
![Logo FIXED](https://im9.cz/iR/vyrobce/163773_2--mm130x40.png)
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu. Adaptér není určen pro zařízení vyžadující zemění. Jsme rádi, že se tato situace vyřešila redukcí. Přejeme Vám hezký den. :)
- Kvalitní balení
- Funguje bez problémů
Zobrazuji 61 - 80 ze 250 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...13 Další »